Komercialne talne obloge

R-Tile paleta visokokakovostnih komercialnih talnih oblog in maloprodajnih vmesnih talnih ploščic nudi odlično alternativo tradicionalnim nonslip maloprodajnim podom, kot sta preproga in list vinil.

Naše talne ploščice ponujajo odlične lastnosti proti zdrsu, zaradi česar so varna in idealna rešitev talnih oblog za zasedena maloprodajna okolja, z visokim prometnim pešačenjem. R-Tile razpon ploščic prihaja v dveh obsegih, standardni obseg in Design Collection Range. Znotraj vsake od teh odločitev za talne obloge so različne teksture, barve in debeline.

Naše talne ploščice so ce akreditoljene in so bile uspešno nameščene v številnih vodilnih poslovnih in maloprodajnih prostorih Evrope . Ploščice za prepletanje v Excelu ponujajo skrito zaklenjeno združitev, zaradi česar so še posebej primerni za maloprodajna okolja.

R-Ploščice interlocking raztopine se lahko uporabijo za pokrivanje neenakomeren, vlazen in prašnih podov z malo ali brez podpraša priprave, zaradi česar so idealna rešitev za komercialni prostor.

Pred & po

Dokončanje izdelka s ploščicami

Ko smo razmišljali o drugih možnosti talnih oblog v tej vrsti izdelka, kot so preproga, les in vinil naša prva misel je bila, kako lahko izkoristimo vse prednosti teh rešitev in jih združiti. Preučevali smo tudi slabosti in raziskovali, kako bi lahko ustvarili R-Ploščico, da bi se znebili teh pomanjkljivosti. Če vzamete udoben občutek preproge in njegovo odlično zvočno izolacijo, je videz in trdota keramike in lesa s cenovno ugodnostjo vinila R-Tile najboljši trpežen izdelek z vsemi temi kombinacijami za vsako trgovino ali nastavitev na drobno.

Vzorci vseh teh tipov tal so bili odvzeti in preučeni v delovnem okolju smo ugotovili, da je pričakovana življenjska doba skozi čas še en velik dejavnik nakupa strank. Želeli smo razviti površino, ki bi bila težka, vendar zagotavlja 15 let plus življenjski cikel. Z uvedbo naše nove PU premaz površino, ki je dodal še kos uma, da so naše ploščice zaščitene pred kemično in praskanje smo videli zadovoljstvo strank in prodajo močno povečuje. Če potrebujete dodatne dokaze, se takoj obrnite na našo prodajno ekipo in naročite svoje vzorce, da vidite, kakšna vrsta izdelka bo ustrezala potrebam vašega projekta.

Na voljo v 10 standardnih barvah.

Logotipne obloge z blagovno znamko

Storitev logotipa z blagovno znamko R-Tile bo odlično dodelala vaš projekt na tleh. Ustvarili smo blagovne ploščice za območja, kot so vhodi in till območja za največje blagovne znamke na svetu, vključno z Air Bus in Harley Davidson. Postopek izdelave z uporabo grafičnega tiska zagotavlja najvišjo kakovost in z našimi ploščicami edinstveno dovetail interlock blagovne znamke talne obloge bodo ostale v najboljšem redu v dogledni prihodnosti.

Načrtujte svoj komercialni podni projektni prostor po vaših potrebam.

Naši strokovnjaki za varnostne talne obloge bodo pogledali podrobnejše podrobnosti vašega projekta in tako zagotovili, da bodo izpolnjene vse zahteve, ki jih potrebujete v vašem nadstropju. S toliko vidiki, ki jih je treba imeti v mislih, ni več tako lahko kot naj lepša barva. R-ploščica je šla na drugo raven z zdravstvenimi in varnostnimi zahtevami. Upoštevati je treba točke, kot so kemikalije, ki se uporabljajo, in stroje. Ena od končnih in najpomembnejših točk, ki jih pogledamo, je blagovna znamka in barvna shema, naše talne ploščice so bile uporabljene za označevanje območij v prostoru, kot tudi ujemanje v barvah blagovnih znamk, da ohranimo kohezijo v delovnem prostoru.

Tehnična podpora

Od začetka do konca bo naše osebje delalo z našimi strankami, da bi zagotovili, da so njihove izkušnje pozitiven odraz našega podjetja in izdelkov. Naše osebje bo pomagalo pri vseh specializiranih vprašanjih, ki vključujejo vse, od tega, kaj čistilni programi do uporabe teže in zdrs ratingov.

Ključne prednosti

 • Enostavna namestitev talnih oblog
 • Ponujamo vam brezplačen ogled lokacije
 • Ni potrebna vlažna proof membrana, ali lepila
 • Zmanjšuje prah in hrup
 • Okoljsko trajnostna
 • Izbira 10 barv
 • Konkurenčne stopnje
 • Proizvedeno v VB
 • Enostavno čiščenje in vzdrževanje
 • Nižji stroški življenjskega cikla
 • Enostavno premikanje in ponovno uporabo
 • CE akredito-
 • Odlična vzdržljivost in odpornost na zdrs
 • Toplo – izolira tla
 • Požarni retardant – Bfl S1
 • Zmanjšuje utrujenost

Aplikacije

Z vsestranskostjo R-Ploščice se lahko uporablja v več komercialnih in maloprodajnih prostorih. Spodaj smo ustvarili seznam možnih aplikacij, ki se razlikujejo od težkih potreb po dolžnosti in območij z visokim prometom stopal.

Maloprodajnih

Tla v trgovini so lahko težka izbira v sodobnem maloprodajnem svetu. Njegova ne gre več samo za izdelek, ampak za izkušnjo strank in to vključuje vizualne in kako lepo vaše nadstropje izgleda in se počuti. R-Ploščice komercialne talne ploščice ponujajo vrsto barv in modelov, ki bodo ustrezali potrebam vašega projekta. To je bilo zasnovano s hrupom in udobjem v mislih, PVC make up pomeni zmanjšanje hrupa in manj utrujenosti za ljudi, ki hodijo po tleh.

Bolnišnice

Kirurška in čista izdelava R-Ploščice omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Barvni razpon omogoča enostavno ustvarjanje določenih območij in označevanje hodnikov ali poti.

Šoli

Veliko povpraševanje po šolskih talnih oblogah je treba delati z vsem, od otrok, ki prelivajo barvo do blata, ki se sprehajajo na majhnih nogah.

Hotel

Pokriva vse od barskih predelov do lobijev R-Tile standard in Design Tile razpon so bili uporabljeni za ustvarjanje toplo čisto cut videz na hotelskih projektih.

Avto delavnica / showroom

R-Ploščico smo uporabili tako zadaj kot pred hišnim podom za prodajalništvo avtomobilov. R-Tile ponuja mir na trajnost in enostavno čiščenje s svojo inženirsko površino.

Office

Lahko je težko izbrati in smo uporabili tako naš standard in Design Ploščice obseg. Standardno paleto lahko blagovno znamko blagovne znamke z katero koli barvo v našem izboru in vstavite kateri koli logotip, po drugi strani pa Design Tile ponuja notranji oblikovalci dotik z veliko paleto vzorcev modelov.

Bar in restavracija

Ustvarjanje pravilnega vzdušja v baru ali restavraciji je lahko ključ do uspeha. Če vsaka mešanica živilske atmosfere in objektov niso vrhunske kakovosti v lahko povzroči izgubo poslovanja. Naše komercialne talne obloge nudijo topel čisti zaključek, ki bi ga moral imeti vsak gostoljubni prostor. Naša enostavna za čiščenje površine in enostavna namestitev pomeni zelo malo navzdol čas za vsako obnovo ali čiščenje.

Prevozne storitve

Z internetom in globalizacijo se sektor prometa in dostave hitro širi. S to širitvijo se je treba prepričati, da lahko prevozne zmogljivosti držijo v skladu z visoko stopnjo komercialne uporabe. R-Tile talne obloge obravnava težka tovorna vozila in palete brez težav.

Install Images

Slike zbirke načrtov

R-Tile Design Collection. Komercialna & maloprodajna tla

Ta videoposnetek ponuja hiter in enostaven vodnik, zakaj bi morali izbrati R-Tile Design Collection za vaš projekt na tleh.

Design Tile je bila revolucija v projektih po vsem svetu. S ploščico R-Tile se zdaj prodaja v več kot 21 različnih državah in rastejo medsebni loose sistem, ki se ujema z neverjetnimi vzorci in modeli je pritegnil svetovne blagovne znamke, kot sta Tesco in Aldi. Ta patentirana tehnologija združuje enostavno namestitev interlocking loose lay sistema z oblikovanjem in estetiko luksuznega vinil ponuditi nekaj edinstvenega in posebnega. Ploščica design ponuja skrajšanje časa. Če potrebujete dodatne dokaze, si oglejte posnetek.

Navodila za namestitev

Naši komercialni izdelki za talne obloge so bili razviti s hitro in enostavno namestitev v mislih. Brez prahu, glasnega hrupa in dolgih zapor z R-Ploščico. Da bi vam idejo o tem, kako hitro je, 200M2 z samo 3 inštalaterji lahko dosežete v samo 1 dan.

Izvedite vse, kar morate vedeti o tem, kako enostavna je nameščena R-Ploščica za preoblikovanje vašega prostora.

Možnosti komercialne talne obloge