Zakaj je R-Tek najboljši?

NAGRAJENA NAGRADA
TRDO DELO
PROJEKTNO VODENJE

Po tem, ko smo bili nominirani in prejeli številne nagrade, naše trdo delo požnjeva nagrade. Naš cilj je vedno odličnost in za to smo priznani.

Menimo, da ni nadomestka za trdo delo in da je naša vedno večja delovne sile glavni primer tega. Z rastjo našega podjetja, kot tudi naše usposobljene delovne sile.

Prodajno osebje R-Tek in vodje projektov sodelujeta z našimi strankami po vsem svetu, da bi zagotovili, da bo vsako delo z našimi kakovostnimi izdelki končano do najvišje kakovosti.

RAZISKAVE IN RAZVOJ
TRDO DELO
GLOBALNA PRODAJA

Naša naložba v našo raziskovalno-razvojno ekipo nam je izplačala velike dividende. Bilo bi enostavno sedeti in občudovati naš velik izdelek, zakaj ne potisniti naprej in ga še bolje!

Menimo, da ni nadomestka za trdo delo in da je naša vedno večja delovne sile glavni primer tega. Z rastjo našega podjetja, kot tudi naše usposobljene delovne sile.

Razponi R-Ploščic so bili uporabljeni povsod od Avstralije do Južne Amerike. Sodelovali smo z arhitekti, prodajalnicami in večjimi predstavniki blagovnih znamk, da bi pomagali pripeljati R-Tile k globalnemu občinstvu.

Kakovosti

R-Tek deluje po standardih ISO 9001 in je zgradil ugled pri dobavi visokokakovostnih izdelkov, ki imajo odlično mrežo distribucije, ki je podjetju omogočila, da postane vodilna na trgu Evrope za povezovanje talnih ploščic.

Vsi izdelki so izdelani v skladu s CE 14041:2004 in paleta izdelkov je akreditinjena za izpolnitev vseh ustreznih standardov Združenega kraljestva in Evrope.

Proizvodnje

R-Tek proizvajajo v hiši R-Ploščice paleto interlocking talne ploščice, ki uporabljajo 12 stanje stroji za umetniško kaljenje in deluje 24 ur, 5 dni v tednu.

Okoljske poverilnice

Vsi materiali, ki se uporabijo za izdelavo palete izdelkov R-Tile, so skladni s standardom REACH.

Paleta izdelkov R-Tile je ocenjena kot A+ v skladu s standardi BREEM.

R-Tek deluje tudi strogo v skladu z okoljskimi standardi ISO 14001-2004, pri čemer so vsi odpadki 100% reciklirani in vključujejo vse zavrnjene ploščice itd., ki so granulati in ponovno obdelani nazaj za proizvodnjo novih črnih ploščic.

Raziskave in oblikovanje

R-Tek je specializiran ne samo za proizvodnjo R-Tile paleto izdelkov, ampak ima tudi močno R&D ekipo, ki je razvila številne inovativne nove izdelke, da vključujejo podjetja sodobna in bolj robustna interlock tekstured dove rep ploščice skupaj s tržno vodilno skrito pridružitev skrilavec ploščice in v zadnjem času patentiran dizajn ploščice, ki je revolucionarno nov izdelek na trgu.