Talne obloge s čepi

Več informacij najdete spodaj.

Talne obloge R-Tile s čepki

Talne ploščice R-Tile z zarezami so izvirna različica v paleti izdelkov R-Tile in so še vedno priljubljene na območjih z velikim prometom pešcev. Ploščica R-Tile s čepi ima vse enake lastnosti kot teksturirana ploščica R-Tile z golobjim repom, na voljo pa je v 5 mm in 7 mm debelini.

5 mm ploščice R-Tile s čepi se lahko uporabljajo v lahkih poslovnih okoljih, 7 mm ploščice pa so bolj primerne za namestitev v tovarnah in skladiščih.

Enostavna namestitev

Nižji stroški življenjskega cikla

Zmanjšuje prah in hrup

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nižji stroški življenjskega cikla

Akreditacija CE

Ni potrebna membrana za zaščito pred vlago, estrih ali lepila

Okoljevarstveno trajnostni

Odlična vzdržljivost in odpornost proti zdrsu

zmanjšuje utrujenost

Topel - izolira industrijska tla

Izbira med 10 barvami

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo za namestitev in uporabo, da si boste lažje predstavljali videz in zmogljivosti talnih oblog R-Tile.

Uporablja se za industrijske in komercialne talne ploščice

Ploščice R-Tile s čepi so se uporabljale na vseh področjih, od tovarniških podov, poslovnih prostorov do telovadnic/garaž v stanovanjih.

Podatki o teži in obremenitvi vozila

Ta videoposnetek prikazuje različne debeline ploščic ter težo in vozila, ki jih lahko prenesejo v zahtevnih industrijskih delovnih okoljih. Podjetje R-Tek Manufacturing ima več kot 20 let izkušenj v industriji industrijskih talnih oblog in vam lahko po meri prilagodi rešitev za industrijske talne ploščice.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Oglejte si videoposnetek o polaganju ploščic R-Tile, ki zajema vse od potrebnega orodja do pravilnega blokiranja. Za več informacij o tem, kako namestiti naše industrijske talne obloge, stopite v stik z nami.