R-ploščice telovadnica talne obloge

R-Tile paleta telovadnih talnih ploščic je popolna rešitev za kateri koli fitnes center ali domačo telovadnico. Kombiniranje profesionalnega konca v 10 svetlih in živahnih barvah s površino proti zdrsu, ki je tako topla kot mehka za hojo.

Raztopina R-Tile je hitra in enostavna za namestitev in jo je mogoče uporabiti za prekrivanje neenako, vlazno in prašnih podov z malo ali brez pripravka v podu.

R-Tile 7mm talna ploščica je bila zasnovana tako, da se lahko obremeni s pritiski težke telovadne opreme in je odporna na udarce, da se lahko obremeni s težkimi utežmi za padec. Primerna za domačo telovadnico ali poslovne prostore.

Telovadba talne obloge Izbor in ugled

Naš interlocking sistem telovadnih talnih ploščic ne ponuja le hitre in enostavne namestitve, temveč trajno možnost tal, ki jo uporabljajo vrhunske fitnes blagovne znamke po vsem svetu, kot je David Lloyd.

Kot tudi ponuja različne barve ponujamo tudi številne zaključna dela, vključno čekered in skrite združitve ploščice, ne glede na to, ali je označevanje določenih področij, kot so uteži ali kardio območja R-Ploščica ima tisto, kar potrebujete.

Namestiti

Na voljo v 10 standardnih barvah.

Funkcije

Težki uteži in stroji

Ko je inženiring naš interlocking sistem telovadnice talne obloge je bil zasnovan tako, da prenese najtežje teže, vključno z velikimi telovadnimi stroji in prostimi uteži.

Kjer lahko nekatera tla poškodujejo ali jih je treba zamenjati naš fitnes talni sistem ponuja mir v kakovosti in moči. Visoka prometna območja, kot so kardio tir, prav tako ne motijo njegovih trdih lastnosti.

Vsestranskost

Antislip in trpežnost naših vmesnih telovadnih ploščic naredita popolne za vsako domačo telovadnico. Sistem za medklepanje je bil namenjen enostavni namestitvi in še lažjemu vzdrževanju. Naša specializirana prodajna ekipa je bila usposobljena na vseh specifikacijah in potrebuje naše talne obloge bodo ponudili našim strankam. Lahko odgovorimo na vse, od tega, kaj je treba uporabiti čistilno rutino in kemikalije? Da je talna obloga odporna na udarce za težke uteži? (Da). Še ena velika prednost je naša telovadnica tla lahko gredo dol na vrhu revnih in neevan podov, stare preproge ali betonskih tal, pokritih z razkošno in elegantno tla.

Enostavna namestitev in vzdrževanje

Ko si nekdo predstavlja komercialno telovadnico, mislimo, da je hiter, zaseden in bister, zadnja stvar, ki jo vsaka telovadnica potrebuje, je za namestitev tal. R-Tile ponuja telovadnico talne ploščice rešitev, ki se lahko celo namesti, medtem ko je telovadnica v živo. Talne površine se lahko opravijo po odsekih brez motenj prahu in glasnih strojev. Z telovadnico pod 200 M2 z uporabo treh profesionalnih inštalaterjev bi lahko telovadnico končali v enem dnevu.

Za tekoče vzdrževanje telovadnice R-Tile je preprosto in ga lahko izvaja vsak. Po nakupih strankam svetujemo, kaj je najboljše za določen izdelek, ki ga izberejo pri našem usposobljenem osebju.

Zaščita zvoka

Za nas je to glavna točka za vsako telovadnico, nihče noče slišati toka teže, ki udarja po tleh ali odmev glasbe, ki se je udarila z napačnega nadstropja. Naše telovadnice talne ploščice ponujajo mir v mislih na obeh teh točkah. Tekstura in debelina R-ploščice pomenita, da je amortizer za vse uteži ali razrede, ki se lahko izvajajo. Kot tudi to naše telovadnice talne ploščice ponujajo zvočno izolacijo, kar pomeni boljšo akustičnost za vsako telovadbo igranje glasbe za vzdušje, se zdi kot manjša točka, vendar masiven dejavnik pri ustvarjanju pravilnega vzdušja.

Ključne prednosti

 • Preproste za namestitev
 • Ponujamo vam brezplačen ogled lokacije
 • Ni potrebna vlažna proof membrana, ali lepila
 • Zmanjšuje prah in hrup
 • Okoljsko trajnostna
 • Izbira 10 barv
 • Konkurenčne stopnje
 • Proizvedeno v VB

 • Enostavno čiščenje in vzdrževanje
 • Nižji stroški življenjskega cikla
 • Enostavno premikanje in ponovno uporabo
 • CE akredito-
 • Odlična vzdržljivost in odpornost na zdrs
 • Toplo – izolira tla
 • Požarni retardant – Bfl S1
 • Zmanjšuje utrujenost

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo namestitve in aplikacij, ki vam daje idejo o videzu in sposobnosti R-Tile Gym talne obloge.

Install Images

Podatki o obremenitvi in obremenitvi vozila

Ta video prikazuje različne debeline R-Ploščice in kakšno težo in vozila lahko obravnavajo v težkih industrijskih delovnih okoljih.

Možnosti tovarniške talne obloge