ličkane talne obloge

Več informacij najdete spodaj.

R-Ploščica s črtkanimi tlemi

Kvačkana talna ploščica R-Tile je na voljo v debelini 4 mm.

Talne ploščice R-Tile Chequer Plate imajo vse enake značilnosti kot naše standardne ploščice s teksturiranim golobjim repom, le da so opremljene s sistemom blokiranja z ujemajočimi se ključi, zaradi česar je pri polaganju blokirni spoj praktično neviden, tako da so tla skoraj brezšivna.

4 mm kvačkane talne ploščice so primerne samo za območja s peš prometom, 5/7 mm ploščice pa so primerne za območja s težkim peš prometom in lahkim prometom na kolesih, npr. z avtomobili.

Obe različici med seboj povezanih talnih ploščic chequer plate sta prosto položeni ter hitro in enostavno nameščeni z minimalno pripravo podlage. Vse talne ploščice R-Tile so izdelane iz trpežnega PVC materiala, ki je odporen na visoke točkovne obremenitve in udarce ter ima 15-letno garancijo za izdelek.

Enostavna namestitev

Nižji stroški življenjskega cikla

Zmanjšuje prah in hrup

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nižji stroški življenjskega cikla

Akreditacija CE

Ni potrebna membrana za zaščito pred vlago, estrih ali lepila

Okoljevarstveno trajnostni

Odlična vzdržljivost in odpornost proti zdrsu

zmanjšuje utrujenost

Topel - izolira industrijska tla

Izbira med 10 barvami

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo za vgradnjo in uporabo, da si boste lažje predstavljali videz in možnosti naše ponudbe za vaš naslednji projekt v zvezi s talnimi oblogami.

Uporaba industrijskih talnih ploščic

Oglejte si našo galerijo za namestitev in uporabo, da si boste lažje predstavljali videz in zmogljivosti talnih oblog R-Tile.

Podatki o teži in obremenitvi vozila

Ta videoposnetek prikazuje različne debeline ploščic ter težo in vozila, ki jih lahko prenesejo v zahtevnih industrijskih delovnih okoljih. Podjetje R-Tek Manufacturing ima več kot 20 let izkušenj v industriji industrijskih talnih oblog in vam lahko po meri prilagodi rešitev za industrijske talne ploščice.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Oglejte si videoposnetek o polaganju ploščic R-Tile, ki zajema vse od potrebnega orodja do pravilnega blokiranja. Za več informacij o tem, kako namestiti naše industrijske talne obloge, stopite v stik z nami.