pisarniške talne obloge

Tla Heavy Duty.

Pisarniška tla R-Tile

Ponudba pisarniških talnih oblog R-Tile vključuje številne različne obdelave in vzorce. Serija ploščic Design Tile ponuja videz in občutek keramike z vsemi prednostmi luksuznega vinila. Standardno paleto ploščic R-Tile je mogoče uporabiti tudi s številnimi zaključnimi oblogami, kot so teksturirana, s čopki, šahirana in Excel (skrito spajanje).

Ploščice R-Tile so bile uporabljene tako v pisarniških prostorih z luksuznim pridihom kot tudi v tistih, ki so želeli doseči bolj industrijski videz. Visokokakovostni inženiring zagotavlja mirno vest, da boste brez težav opravili tako namestitev kot tudi čiščenje in vzdrževanje.

Ponudba ploščic Design Tile

Ta luksuzna vinilna ploščica je vihar na trgu pisarniških talnih oblog. To je posledica številnih dejavnikov, med drugim hitrosti namestitve, saj je čas denar. Naše stranke dobijo tla, ki ponujajo kakovost in odličen dizajn z možnostjo hitre vgradnje. Ne verjemite nam na besedo, preverite naše ocene na Trustpilotu in se prepričajte, kako odlične so naše ploščice.

Enostavna namestitev

Nižji stroški življenjskega cikla

Zmanjšuje prah in hrup

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nižji stroški življenjskega cikla

Akreditacija CE

Ni potrebna membrana za zaščito pred vlago, estrih ali lepila

Okoljevarstveno trajnostni

Odlična vzdržljivost in odpornost proti zdrsu

zmanjšuje utrujenost

Topel - izolira industrijska tla

Izbira med 10 barvami

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo za namestitev in uporabo, da si boste lažje predstavljali videz in zmogljivosti talnih oblog R-Tile Office.

Popolna rešitev za pisarniške talne obloge

Pisarniške ploščice R-Tile so zaradi hitre in enostavne namestitve uporabljale nekatere največje blagovne znamke na svetu v najboljših in najbolj inovativnih pisarniških prostorih, od poslovnih enot do nebotičnikov.

Zakaj izbrati dizajnerske ploščice kot rešitev za pisarniške talne obloge?

V tem kratkem videoposnetku si oglejte nekaj razlogov, zakaj bi bila kolekcija ploščic R-Tile Design Collection kot nalašč za vaš pisarniški prostor.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Kako preprosta je namestitev rešitve R-Tile za težke talne obloge? Oglejte si kratek videoposnetek spodaj in se prepričajte o tem.

Pisarniške talne obloge Lastnosti Primerjava

Študije primerov

Žal nismo našli nobene objave. Poskusite z drugim iskanjem.