Excel - Skriti združeni podi

Več informacij najdete spodaj.

Talne obloge R-Tile Excel (skriti spoj)

Na voljo v debelini 5 mm in 7 mm. Talne ploščice R-Tile Excel imajo vse enake lastnosti kot standardne ploščice s teksturiranim golobjim repom, le da so opremljene s sistemom skritega spajanja s poševnim robom, ki zagotavlja bolj tradicionalen videz vinilnih ploščic.

Na voljo sta dve debelini: 5 mm blokirna talna ploščica je primerna samo za peš promet, 7 mm blokirna talna ploščica pa je primerna za peš promet in lažji promet na kolesih.

Talne ploščice R-Tile Excel so prosto položene, hitro in enostavno jih je položiti, zato je potrebna le minimalna priprava podlage. Izdelani so iz trpežnega PVC-ja, ki je odporen na visoke točkovne obremenitve in udarce, ter imajo 15-letno garancijo za izdelek.

Na voljo v 10 standardnih barvah.

Enostavna namestitev

Nižji stroški življenjskega cikla

Zmanjšuje prah in hrup

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nižji stroški življenjskega cikla

Akreditacija CE

Ni potrebna membrana za zaščito pred vlago, estrih ali lepila

Okoljevarstveno trajnostni

Odlična vzdržljivost in odpornost proti zdrsu

zmanjšuje utrujenost

Topel - izolira industrijska tla

Izbira med 10 barvami

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo za namestitev in uporabo, da si boste lažje predstavljali videz in zmogljivosti talnih oblog R-Tile.

Skriti spoj ponuja nove možnosti oblikovanja

Talne ploščice R-Tile Excel so zasnovane za različne načine uporabe, vključno s peš prometom in lahkim prometom koles. Vse talne ploščice z možnostjo blokiranja zagotavljajo dobro toplotno in zvočno vgradnjo ter odlične lastnosti proti drsenju in udarcem.

-Trgovine, pisarne, šole in fakultete (5 mm, 7 mm)
-športni in rekreacijski objekti, zapori, policijske in gasilske postaje (5 mm, 7 mm)
-Garaže in delavnice, razstave (5 mm, 7 mmTalne ploščice Excel R-Tile je mogoče namestiti brez vlažilne membrane, estriha ali lepila, kar omogoča hiter čas namestitve z nižjimi stroški in znatno zmanjšanje emisij hlapnih organskih spojin.

Skriti stik Excelove blokirne talne ploščice ponujajo estetsko bolj prijetna tla za projekte, pri katerih je zaželen izboljšan videz.

Podatki o teži in obremenitvi vozila

Ta videoposnetek prikazuje različne debeline ploščic ter težo in vozila, ki jih lahko prenesejo v zahtevnih industrijskih delovnih okoljih. Podjetje R-Tek Manufacturing ima več kot 20 let izkušenj v industriji industrijskih talnih oblog in vam lahko po meri prilagodi rešitev za industrijske talne ploščice.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Oglejte si videoposnetek o polaganju ploščic R-Tile, ki zajema vse od potrebnega orodja do pravilnega blokiranja. Za več informacij o tem, kako namestiti naše industrijske talne obloge, stopite v stik z nami.