Industrijska tla

Tla Heavy Duty.

Industrijske talne ploščice

Industrijske talne ploščice R-Tile so idealne za različne industrijske rešitve, vključno s skladišči, tovarnami in še veliko več.

Naše industrijske talne rešitve, izdelane v Združenem kraljestvu iz trpežnega PVC, zagotavljajo stroškovno učinkovite, robustne in trpežne ploščice, ki so posebej zasnovane za območja, kjer se stalno uporabljajo viličarji, paletni vozički in tovornjaki.

Naše industrijske talne ploščice zahtevajo minimalno vzdrževanje, ponujajo odlične rešitve proti zdrsu, utrujenosti in udarcem.

Zakaj izbrati industrijske talne ploščice?

Vse naše industrijske talne obloge imajo edinstven, robustnejši in boljši blokirni spoj, ki omogoča hitro in enostavno vgradnjo. Ta edinstveni spoj z golobjim repom ob vgradnji zagotavlja skoraj brezhibno tla.

Z industrijskimi talnimi izdelki R-Tek lahko prekrijete neravna, vlažna in prašna tla z malo ali nič priprave podlage. Če potrebujete industrijsko talno ploščico, so naše rešitve varna, trajna in stroškovno zelo učinkovita možnost.

Če ste lastnik skladišča, tovarne ali drugega industrijskega objekta, so medetažne talne ploščice nujne.

Enostavna namestitev

Nižji stroški življenjskega cikla

Zmanjšuje prah in hrup

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nižji stroški življenjskega cikla

Akreditacija CE

Ni potrebna membrana za zaščito pred vlago, estrih ali lepila

Okoljevarstveno trajnostni

Odlična vzdržljivost in odpornost proti zdrsu

zmanjšuje utrujenost

Topel - izolira industrijska tla

Izbira med 10 barvami

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo za vgradnjo in uporabo, da si boste lažje predstavljali videz in možnosti naše ponudbe za vaš naslednji projekt v zvezi s talnimi oblogami.

Uporaba industrijskih talnih ploščic

Skladišča – Skladišča so pomemben prostor za zagotavljanje visoke varnosti in trajnosti zaradi velike količine blaga, ki gre skozi njih.

Tovarne – Ne glede na to, ali vaše podjetje proizvaja beton, igrače ali športne izdelke, so zelo vzdržljiva tla nujna.

Garaža – Naša paleta industrijskih talnih ploščic za težke obremenitve je odlična rešitev za poslovne ali stanovanjske garaže.

Poslovni prostori – Naše talne ploščice imajo odlične protizdrsne lastnosti, zato so varna in idealna rešitev za tla v živahnih maloprodajnih prostorih z velikim prometom.

Podatki o teži in obremenitvi vozila

Ta videoposnetek prikazuje različne debeline ploščic ter težo in vozila, ki jih lahko prenesejo v zahtevnih industrijskih delovnih okoljih. Podjetje R-Tek Manufacturing ima več kot 20 let izkušenj v industriji industrijskih talnih oblog in vam lahko po meri prilagodi rešitev za industrijske talne ploščice.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Oglejte si videoposnetek o polaganju ploščic R-Tile, ki zajema vse od potrebnega orodja do pravilnega blokiranja. Za več informacij o tem, kako namestiti naše industrijske talne obloge, stopite v stik z nami.

Značilnosti industrijskih talnih ploščic R-Tek

Študije primerov

Žal nismo našli nobene objave. Poskusite z drugim iskanjem.