PVC talne obloge

Talne ploščice R-Tile iz PVC so odlična rešitev za intenzivno uporabo v pisarnah, trgovinah, tovarnah in skladiščih.

PVC talne obloge R-Tile

Talne ploščice R-Tile iz PVC, ki se med seboj stikajo, so odlična rešitev za uporabo v industrijskih, pisarniških, trgovskih, tovarniških in skladiščnih prostorih. Idealen je za vaš dom ali podjetje, garažo za vozila ali telovadnico.

Vsako ploščico ročno izdelamo z najsodobnejšo opremo in tehnologijo, kar zagotavlja, da so ustvarjene najkakovostnejše in trajne blokirne talne ploščice iz PVC.

Podjetje R-Tek Manufacturing pod blagovno znamko R-Tile proizvaja robustne talne ploščice iz PVC z bogatimi in privlačnimi odtenki, zaključki, teksturami in možnostmi enostavnega spajanja.

Z minimalno pripravo podlage lahko z medetažnimi talnimi oblogami R-Tile prekrijete neravne, vlažne in prašne podlage.

Zakaj izbrati PVC-talne obloge R-Tile

Talne ploščice R-Tile iz PVC so odlična rešitev za industrijske, pisarniške, trgovske, tovarniške in skladiščne prostore. Idealen je za vaš dom ali podjetje, garažo za vozila ali telovadnico. Podjetje R-Tek Manufacturing ponuja elegantna, a hkrati praktična in trajna tla z zagotovljeno vzdržljivostjo.

Pri zagotavljanju nagrajene rešitve za PVC talne obloge za vaša tla delamo več kot le to. Industrijske in maloprodajne talne ploščice iz PVC R-Tek zagotavljajo vrhunsko kakovost in estetiko, so odporne na toploto in kemikalije ter imajo popoln videz in občutek, ki omogoča oblikovanje notranjih prostorov, kar zagotavlja najboljšo kakovost.

Trajnost je v podjetju R-Tek Manufacturing ključnega pomena. Talne ploščice R-Tile so izdelane iz recikliranega materiala in jih je mogoče 100-odstotno reciklirati in ponovno uporabiti. Ponujamo možnosti namestitve brez lepila, uporabljamo viličarje na baterijski pogon in smo 100-odstotno skladni z uredbo REACH.

Enostavna namestitev

Nižji stroški življenjskega cikla

Zmanjšuje prah in hrup

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nižji stroški življenjskega cikla

Akreditacija CE

Ni potrebna membrana za zaščito pred vlago, estrih ali lepila

Okoljevarstveno trajnostni

Odlična vzdržljivost in odpornost proti zdrsu

zmanjšuje utrujenost

Topel - izolira industrijska tla

Izbira med 10 barvami

Talne ploščice R-Tile iz PVC, ki se med seboj stikajo, so odlična rešitev za uporabo v industrijskih, pisarniških, trgovskih, tovarniških in skladiščnih prostorih. Idealen je za vaš dom ali podjetje, garažo za vozila ali telovadnico. Podjetje R-Tek Manufacturing ponuja elegantna, a praktična in trajna tla.

Uporaba PVC talnih ploščic

Za vsako notranje okolje je primeren izdelek R-Tile, za industrijski in komercialni sektor pa je idealna blokirna ploščica Dovetail v teksturirani, kvačkani ali žičnati izvedbi, ki je primerna za uporabo s težkimi stroji/vozili in telovadno opremo.

Zbirki Design in Urban sta odlična rešitev za trgovske in pisarniške prostore.

R-Tile Design Collection Komercialni in maloprodajni tlaki

Ta videoposnetek ponuja hiter in enostaven vodnik, zakaj bi morali za svoj projekt tlakovanja izbrati kolekcijo R-Tile Design Collection.

Oblikovalske ploščice so bile revolucija v projektih po vsem svetu. Ploščice R-Tile se zdaj prodajajo v več kot 21 različnih državah in še naprej rastejo, saj je prepleteni sistem za prosto polaganje z neverjetnimi vzorci in vzorci pritegnil svetovne blagovne znamke, kot sta Tesco in Aldi. Ta patentirana tehnologija združuje enostavno polaganje sistema z blokiranjem s prosto polaganje z oblikovanjem in estetiko luksuznega vinila ter tako ponuja nekaj edinstvenega in posebnega. Oblikovalska ploščica omogoča krajši čas zaustavitve. Če potrebujete dodatne dokaze, si oglejte videoposnetek.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Vsi naši izdelki za komercialne talne obloge so bili razviti z

hitra in enostavna namestitev

v mislih. S ploščico R-Tile ni prahu, glasnega hrupa in dolgega zapiranja. Da si boste lažje predstavljali, kako hitro je to mogoče, lahko 200 m2 s tremi monterji naredite v enem samem dnevu.

Preberite vse, kar morate vedeti o tem, kako preprosto je nameščena ploščica R-Tile, da preoblikuje vaš prostor.

Komercialne aplikacije za blokiranje talnih ploščic

Zaradi vsestranskosti ploščice R-Tile jo je mogoče uporabiti v več poslovnih in maloprodajnih prostorih. V nadaljevanju smo pripravili seznam možnih aplikacij, ki se razlikujejo od težkih potreb in območij z velikim prometom pešcev.

Študije primerov

Žal nismo našli nobene objave. Poskusite z drugim iskanjem.