Najboljša alternativa epoksidni smoli

Zakaj, si preberite v nadaljevanju.

Ploščica R-Tile VS Epoxy

Najboljša alternativa epoksidnim talnim oblogam iz epoksidne smole

Iščete talne obloge iz epoksidne smole, vendar bi radi raziskali možnosti za alternativne rešitve? Ne iščite več, talne ploščice so odlična alternativa epoksidnim talnim oblogam in tukaj je razlog, zakaj bi morali razmisliti o tem…

Epoksi smola Talne obloge V blokirne talne ploščice

Epoksidna smola se lahko dolgo strjuje, včasih tudi do 6 tednov, kar pomeni, da se lahko pojavijo razpoke ali nepravilnosti, če se v začetni fazi ne poskrbi zanje. Medtem ko se talne ploščice z blokirnim sistemom hitro in enostavno namestijo, zahtevajo minimalno pripravo podlage in se lahko namestijo tudi na vlažna in neravna tla. Talne ploščice se ne usedajo, kar pomeni, da se delo lahko nadaljuje takoj po končani namestitvi, ko se lahko premikajo palete, tovornjaki itd. Izkušnje so potrebne tudi pri polaganju epoksidnih talnih oblog, saj je čas mešanja in vlivanja raztopine bistvenega pomena, zato je včasih bolje poiskati pomoč strokovnjaka, zlasti če pride do napak, ki jih ni lahko popraviti. Medtem ko za polaganje talnih ploščic ni treba imeti izkušenj, je polaganje zelo preprosto, če imate pravo orodje in zdravo pamet!

Epoksidnih tal ni mogoče vgraditi pri nizkih temperaturah, za ogrevanje prostora in tal na sobno temperaturo bi bili potrebni dragi ogrevalni sistemi. Medtem ko lahko talne ploščice z možnostjo blokiranja položite pri vseh temperaturah. Priporočljivo je, da se ploščice 24 ur prilagajajo na določeno sobno temperaturo, vendar to ni odvisno od točno določene temperature. Stopnja vlage lahko vpliva na trajnost epoksidnih tal, saj po strditvi ne dihajo, zato lahko vlaga, ujeta pod njimi, predstavlja težavo, ko izhlapi, kar lahko povzroči mehurčke ali razpoke in posledično potrebo po popravilu. Medtem ko so talne ploščice izredno trpežne in vzdržljive ter imajo 15-letno garancijo za obrabo.

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo za namestitev in uporabo, da si boste lažje predstavljali videz in zmogljivosti industrijskih talnih oblog R-Tile.

Pred in po

Rezultati ne lažejo, oglejte si to sliko pred in po iz skladišča. Ploščico R-Tile je mogoče enostavno namestiti na razbita epoksidna tla.

Podatki o teži in obremenitvi vozila

Ta videoposnetek prikazuje različne debeline ploščic ter težo in vozila, ki jih lahko prenesejo v zahtevnih industrijskih delovnih okoljih. Podjetje R-Tek Manufacturing ima več kot 20 let izkušenj v industriji industrijskih talnih oblog in vam lahko po meri prilagodi rešitev za industrijske talne ploščice.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Oglejte si videoposnetek o polaganju ploščic R-Tile, ki zajema vse od potrebnega orodja do pravilnega blokiranja. Za več informacij o tem, kako namestiti naše industrijske talne obloge, stopite v stik z nami.

Študije primerov

Žal nismo našli nobene objave. Poskusite z drugim iskanjem.