Talne obloge za garaže in delavnice

Tla Heavy Duty.

Talne obloge za garaže R-Tile

Vse talne obloge za garaže in delavnice R-Tile imajo akreditacijo CE in so bile uspešno nameščene v številnih vodilnih evropskih proizvodnih in inženirskih obratih.

Ta serija visokozmogljivih blokirnih ploščic je odlična rešitev za tla v poslovnih ali stanovanjskih garažah, delavnicah in številnih drugih prostorih.

Talne ploščice so enostavne za polaganje in vzdrževanje ter odporne na udarce, zato so primerna talna obloga v obremenjenih delovnih okoljih – kot nalašč za tla v garažah in delavnicah, ki so lahko zelo obremenjena.

Vse talne ploščice R-Tile imajo protizdrsno stopnjo R10, so ognjevarne ter zagotavljajo odlično raven namestitve ter zmanjšanje hrupa in prahu.

V čem je pokrov za tla delavnice R-Tile drugačen?

Talni sistem R-Tile je bil zasnovan z mislijo na velik promet in vzdržljivost. Naša blokada je nagrajena in se zdaj prodaja po vsem svetu, saj se je razširila novica o njeni kakovosti, izdelujemo pa jo že 20 let.

Naša tla v garažah in delavnicah so zasnovana tako, da prenesejo težke obremenitve in predmete, kot so motorna dvigala in stroji, da sčasoma ne oslabijo. Blagovne znamke, kot sta Jaguar in Landover, uporabljajo našo talno rešitev v svojih tovarnah in poslovnih garažah, zato si lahko predstavljate, kakšne standarde kakovosti izpolnjujejo naše ploščice.

Naša ekipa nudi pomoč in nasvete, da bi našim strankam poiskali popolno debelino in stroškovno najbolj učinkovito rešitev za talne obloge v garaži in delavnici. Ne ponujamo le ene debeline in zaključka, temveč smo trdo delali na razvoju celotne ponudbe, da bi našim strankam ponudili ploščice R-Tile, ki bodo ustrezale njihovim specifikacijam, kar daje veliko več prednosti kot betonska tla.

Enostavna namestitev

Nižji stroški življenjskega cikla

Zmanjšuje prah in hrup

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nižji stroški življenjskega cikla

Akreditacija CE

Ni potrebna membrana za zaščito pred vlago, estrih ali lepila

Okoljevarstveno trajnostni

Odlična vzdržljivost in odpornost proti zdrsu

zmanjšuje utrujenost

Topel - izolira industrijska tla

Izbira med 10 barvami

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo namestitev in uporabe, da si boste lahko predstavljali videz in zmogljivosti ploščic R-Tile v številnih delavnicah in garažah v Združenem kraljestvu in drugod.

Alternativa za epoksidne talne obloge

Medsebojno povezane ploščice so odlična alternativa premazom garažnih tal, kot je epoksidna barva. Epoksidni premazi se dolgo strjujejo in jih je težko namestiti na neravne podlage, medtem ko so ploščice R-tile enostavne za namestitev in vzdrževanje v različnih okoljih.

Poiščite več informacij o prednostih medetažnih tal in epoksidnih tal.

Podatki o teži in obremenitvi vozila

Ta videoposnetek prikazuje različne debeline ploščic ter težo in vozila, ki jih lahko prenesejo v zahtevnih industrijskih delovnih okoljih. Podjetje R-Tek Manufacturing ima več kot 20 let izkušenj v industriji industrijskih talnih oblog in vam lahko po meri prilagodi rešitev za industrijske talne ploščice.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Oglejte si videoposnetek o polaganju ploščic R-Tile, ki zajema vse od potrebnega orodja do pravilnega blokiranja. Za več informacij o tem, kako namestiti naše industrijske talne obloge, stopite v stik z nami.

Garaža in delavnica Lastnosti talnih oblog

Študije primerov

Žal nismo našli nobene objave. Poskusite z drugim iskanjem.