Teksturirana površina - rep goloba

Več informacij najdete spodaj.

R-Tile Textured (površina Dove Tail Open Join)

To so naše najbolj priljubljene in uspešne industrijske blokirne teksturirane talne ploščice. Zaradi edinstvenega in robustnejšega vrhunskega stika z golobjim repom, ki je pri polaganju skoraj neviden, je to boljša rešitev za tla kot epoksi/smolo.

Uporablja se lahko v lahkih komercialnih aplikacijah (4 mm in 5 mm), v tovarnah in skladiščih (7 mm) ter v težki industriji (9 mm).

Trdovratne teksturirane talne ploščice iz serije industrijskih blokirnih ploščic se polagajo prosto, hitro in enostavno ter zahtevajo minimalno pripravo podlage. Izdelane so iz trpežnega PVC-ja, ki je odporen na visoke točkovne obremenitve in udarce ter ima 15-letno garancijo za izdelek.

Na voljo v 10 standardnih barvah.

Enostavna namestitev

Nižji stroški življenjskega cikla

Zmanjšuje prah in hrup

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nižji stroški življenjskega cikla

Akreditacija CE

Ni potrebna membrana za zaščito pred vlago, estrih ali lepila

Okoljevarstveno trajnostni

Odlična vzdržljivost in odpornost proti zdrsu

zmanjšuje utrujenost

Topel - izolira industrijska tla

Izbira med 10 barvami

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo za vgradnjo in uporabo, da si boste lažje predstavljali videz in možnosti naše ponudbe za vaš naslednji projekt v zvezi s talnimi oblogami.

Uporaba industrijskih talnih ploščic

Skladišča – Skladišča so pomemben prostor za zagotavljanje visoke varnosti in trajnosti zaradi velike količine blaga, ki gre skozi njih.

Tovarne – Ne glede na to, ali vaše podjetje proizvaja beton, igrače ali športne izdelke, so zelo vzdržljiva tla nujna.

Garaža – Naša paleta industrijskih talnih ploščic za težke obremenitve je odlična rešitev za poslovne ali stanovanjske garaže.

Poslovni prostori – Naše talne ploščice imajo odlične protizdrsne lastnosti, zato so varna in idealna rešitev za tla v živahnih maloprodajnih prostorih z velikim prometom.

Podatki o teži in obremenitvi vozila

Ta videoposnetek prikazuje različne debeline ploščic ter težo in vozila, ki jih lahko prenesejo v zahtevnih industrijskih delovnih okoljih. Podjetje R-Tek Manufacturing ima več kot 20 let izkušenj v industriji industrijskih talnih oblog in vam lahko po meri prilagodi rešitev za industrijske talne ploščice.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Oglejte si videoposnetek o polaganju ploščic R-Tile, ki zajema vse od potrebnega orodja do pravilnega blokiranja. Za več informacij o tem, kako namestiti naše industrijske talne obloge, stopite v stik z nami.