skrilavec Hidden Join tla

Več informacij najdete spodaj.

Talne obloge iz skrilavca (skriti spoj)

Na voljo samo v velikosti 6 mm. Talne ploščice R-Tile Slate so bile razvite tako, da izpolnjujejo zahteve komercialnih, stanovanjskih in domačih aplikacij.

Edinstvena površinska obdelava Slate s skritim stikom in poševnim preklopom ima videz tradicionalnih keramičnih ploščic in prednosti izdelka iz vinila.

Talne ploščice R-Tile Slate so primerne samo za peš promet.

Talne ploščice R-Tile Slate se polagajo prosto, hitro in enostavno ter zahtevajo minimalno pripravo podlage. Izdelane so iz trpežnega materiala PVC, ki ima odlične lastnosti proti drsenju in je še posebej udoben za noge, zanje pa velja 15-letna garancija.

Na voljo v 10 standardnih barvah.

Enostavna namestitev

Nižji stroški življenjskega cikla

Zmanjšuje prah in hrup

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nižji stroški življenjskega cikla

Akreditacija CE

Ni potrebna membrana za zaščito pred vlago, estrih ali lepila

Okoljevarstveno trajnostni

Odlična vzdržljivost in odpornost proti zdrsu

zmanjšuje utrujenost

Topel - izolira industrijska tla

Izbira med 10 barvami

Namestitev in čiščenje

Dve od glavnih prednosti ploščic Design Tiles sta enostavna namestitev in čiščenje. Spodaj najdete nekaj dodatnih informacij.

  • Ker so ploščice prostoročno položene, lepilo ni potrebno, navodila za polaganje pa so na voljo na zahtevo.
  • Enostavna zamenjava ali popravilo posameznih ploščic.
  • Enostavno čiščenje in vzdrževanje zaradi prevleke iz PU.

Trajnostni

Ploščice R-Tek Manufacturing so okolju prijazne, saj jih po izteku življenjske dobe lahko zberemo in recikliramo za izdelavo naslednje generacije ploščic R-Tek.

Pri proizvodnji plošč R-Tiles prav tako ni odpadkov, saj se vse zavrnjene ploščice in odvečni material reciklirajo na kraju samem.

Podatki o teži in obremenitvi vozila

Ta videoposnetek prikazuje različne debeline ploščic ter težo in vozila, ki jih lahko prenesejo v zahtevnih industrijskih delovnih okoljih. Podjetje R-Tek Manufacturing ima več kot 20 let izkušenj v industriji industrijskih talnih oblog in vam lahko po meri prilagodi rešitev za industrijske talne ploščice.

Namestitev ploščic R-Tile
Vodnik

Oglejte si videoposnetek o polaganju ploščic R-Tile, ki zajema vse od potrebnega orodja do pravilnega blokiranja. Za več informacij o tem, kako namestiti naše industrijske talne obloge, stopite v stik z nami.